Eksempelside

Møbler

Halløjsa – så er det igang med tekst nummer 2. Præmisserne for denne tekst er de samme som på den første tekst. Der skal laves en tekst på cirka 400 ord, hvor ordet, møbler, indgår. Det er dette ord, skal danne grundlag for målingerne på henholdvis Google og Bing. møbler er valgt, da der er tale om et rigtigt ord, som bruges til hverdag.

Ved at bruge et ord som bruges i hverdagssproget, er der sandsynligvis en del der bruger ordet og gerne vil findes på ordet.
Det vil sige, at de to test sider burde være de eneste sider, hvor man kan finde noget om dette ord. På denne måde kan man let og enkelt skære en del forvirrende variabler fra. Der vil således ikke være andre sider, der gør brug af samme intetsigende tekst. Det bliver derfor heller ikke det samme nonsens, der kommer til at fylde på internettet.

Identiske forudsætninger

Selvom indholdet af teksterne på de to sider er forskellige, så er der alligevel nogle parametre som er ens. For eksempel er begge testsider bygget op i WordPress med det samme tema. På denne måde kan man undgå at der kan være latente fejlkilder som at koden på et WordPress tema giver sitet bedre vilkår end det andet site. Jo flere ens forudsætninger, der er gældende for forsøget, jo lettere vil det være at sige, at den side, der bliver fundet på ordet møbler, faktisk afspejler et acceptabelt resultat.

Baggrund for forsøget

Det er vigtigt at kende baggrunden for forsøget. Der er en lang række dogmer, når det kommer til SEO. Alle kender dem, men det er kun de færreste, der er klar over, hvorvidt der er sammenhæng mellem dogme og fakta.
Derfor er det også vigtigt, at der bliver testet mere og refereret mindre. Der er tale om en retorik, hvor jorden er flad – fordi det er den. Der er kun et fåtal af folk, der laver søgemaskineoptimering som rent faktisk laver kliniske forsøg. De fleste af dem, der så rent faktisk gør det, holder kortene tæt til kroppen, fordi man selvfølgelig ikke har lyst til at give de andre unødvendig viden, som i sidste ende gør det sværere for en selv at ranke på de ønskede søgeord. Det skal påpeges, at der i denne tekst gøres brug af place holder tekst, og den betydning ordene i teksten giver, er ikke udtryk for forfatterens mening.